Kálmán Judit reforméletmód kutató és -tanácsadó


Az út, aminek misszióját ti is megismerhetitek, 10 évvel ezelőtt indult, amikor masszázzsal segítő jómagamat nagy lendülettel bepörgette a jógavilág, és ennek hatására a különböző életmódterápiák gyakorlati hasznait kezdtem el kutatni.

Először a magam, majd mások számára is kerestem: a Nő, a háziasszony, a jógini, egyszóval Bárkinek érthető és megélhető választásokat arról, hogyan lehet városi fiatal felnőttként harmonikus, erőtől átitatott, ártástól mentes, de lehetőleg némileg hedonista életet élni. Igen, mára kiderült, hogy ez valódi művészet. 

Megbizonyosodtam, hogy csak olyan praxisra érdemes fókuszálni, amely tükrözi mindazt a felismerést és belátást, amire az élet megszentelt pillanatai teret adnak. Hogy a mentális ráismerések mellett szükséges lényünk gyakorlati létmódjának megreformálása.

A nem-ártás, a belső látás finomítása, az összehangolódás "avval, ami Van" kialakíthatják a személyes erő-történetünket, ami azután végigvezet bennünket egy szubtilisebb, csendesebb valóságon keresztül Önmagunk teljes felfogásáig. Ehhez viszont fontos a hétköznapi valóságunk megtisztítása, az életünkért való teljes felelősségvállalás.

A sok éve megálmodott, és azóta is csendben növekvő Manufaktúra a konyhakőtől a fogkőig méregmentes, terápiás, önellátó megoldásokat kínál minden kíváncsi, nyitott, friss elme számára. Mert a test templom, és azért van, hogy minket szolgáljon - ezért támogatjuk a Holisztikus Testápolásban az adalékanyagmentes, az ökológiai körforgásba organikusan visszaáramló házi-szerek használatát, saját testünk megtanulását, jelzéseinek felismerését.

Mindez összhangban áll az Egységtudattal, az öko-logikus élettel, a belső harmóniával, a jógikus, a szellemi, az egész-séges élettel.A célom nem újfajta szabályok bemagoltatása, vagy egy újabb divatirányzat megteremtése, hanem a szabad gondolkodásra ösztönzés, a nézőpontváltás esélyének megadása, a kíváncsiság felkeltése, és eszközök biztosítása a Ti saját Lét-reformotok megsegítésére.

Igénybe vehető szolgáltatások:

- egyéni konzultáció életmódváltásra, holisztikus testápolási alaptanácsadás, jógikus gyakorlatok testreszabot megalkotása;

- gyakorlati és elméleti kiscsoportos műhelymunkák, a Szatyor Egyesülettel karöltve;

- táborok, életmódváltáshoz, ökológiai programok társprogramjaként zöld előadások, és

- projektek, valamint gyakorlati műhelyek szervezése, és megvalósítása.

Elérhettek itt: erintesem.hu weboldalamon.


Kereső
Ászana kereső
A test helyzete:
Törzs és (támasztó) láb viszonya:

vagy
BHF Tanfolyamok
» Senior jóga tanfolyam
Senior jóga tanfolyam Hortobágyi Gabriella 2017.03.22.

                                                       Senior jóga tanfolyam

Elkezdeni jógázni bármely életkorban lehetséges! A rendszeresen végzett kíméletes jógagyakorlatok segítenek megelőzni a betegségek kialakulását, sőt még a már meglévő betegségek gyógyításában is hatékonyak lehetnek, megfiatalítják és rugalmassá teszik a testet. A jóga az egyik legősibb tevékenység arra, hogy a lehető legtöbbet tehessük önmagunkért.

» Filozófiai istentan
Filozófiai istentan nandagopa 2017.02.14.

FILOZÓFIAI ISTENTAN

A korábbi jelentős érdeklődésre való tekintettel a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola ebben a félévben is nyitott kurzusokat hirdet. Ennek keretében az érdeklődők részvételi díj ellenében, tanfolyami jelleggel hallgathatják a levelező oktatás kiválasztott kurzusait. 

» Bhagavad-gítá
Bhagavad-gítá nandagopa 2017.02.14.

BHAGAVAD-GITÁ

A korábbi jelentős érdeklődésre való tekintettel a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola ebben a félévben is nyitott kurzusokat hirdet. Ennek keretében az érdeklődők részvételi díj ellenében, tanfolyami jelleggel hallgathatják a levelező oktatás kiválasztott kurzusait.

 

Bhagavad-gítá 7-12. fejezet – A Gítá középső hat fejezetét a mű szívének tekintik, mert – sok más bölcsesség mellett – itt esik legtöbb szó a bhakti-jógáról, a szeretet és odaadás művészetéről.  

» Védikus asztrológia tanfolyam
Védikus asztrológia tanfolyam Rághava Dásza 2015.04.14.

VÉDIKUS ASZTROLÓGIA ALAPTANFOLYAM 


» Kezdő jóga tanfolyam
Kezdő jóga tanfolyam Baranyai Gyöngyvér 2015.01.28.

A JÓGA

» Meditáció és önismeret
Meditáció és önismeret Baranyai Gyöngyvér 2015.01.28.

MEDITÁCIÓS ÉS ÖNISMERETI TANFOLYAM

» Haladó jóga tanfolyam
Haladó jóga tanfolyam Szabad Gábor 2014.01.07.

A JÓGA