Kornhoffer Tünde jógaterapeuta, Anaya női jóga oktató
Kornhoffer Tünde vagyok.

A jógával lassan egy évtizede állok napi kapcsolatban, amely életmóddá, részemmé vált.

Hatha jógaoktatóként végeztem, majd a női jóga tanítása fogott meg. Jógaterápiát is tanultam, dr. Indu Arora 300 órás képzésén vettem részt.

Az, hogy a felnőttek mellett gyermekeket is tanítok, természetes módon adódott, hiszen négy gyermek édesanyja vagyok. Nekik pedig vannak barátaik…. Ezenkívül tanítványaim gyermekei is örömmel jönnek hozzám. Jó érzés generációkat oktatni, kísérni.

Jelenleg főállásban, egyéni vállalkozóként tanítok, jó ideje pedig oktatók képzésével is foglalkozom. Először magánúton folytattam ezt a tevékenységet, jelenleg pedig oktatóképzés keretében foglalkozom Anaya női jóga és gyermekjóga képzéssel.

Az Anaya jelentése: Isten velünk van. Tanításomban ez a legfontosabb. Női óráimon (is) a szakrális-isteni természetünk és működésünk tudásának megélését tartom a legfontosabbnak.

Nemcsak workshopokat és jógaórákat tartok a Kelet-Nyugat Egészségközpontban, de jógaterapeutaként is segítem az útra visszatalálni szándékozókat, a hozzám fordulókat.

Nagy álmunk vált valóra az idén. Az országban egyedülálló módon – sok tapasztalati tudásunkat átadva – női jógaterapeutákat képzünk Mezősi Annával, aki gyógyító és jógini egy személyben. 

A jóga az életem, az életünk. Alázattal, hittel, lelkesedéssel járom az utat.Tünde Jógapont magazinnak adott interjúja itt olvasható.
Kereső
Ászana kereső
A test helyzete:
Törzs és (támasztó) láb viszonya:

vagy