Kornhoffer Tünde jógaterapeuta, Anaya női jóga oktató
Kornhoffer Tünde vagyok.

A jógával lassan egy évtizede állok napi kapcsolatban, amely életmóddá, részemmé vált.

Hatha jógaoktatóként végeztem, majd a női jóga tanítása fogott meg. Jógaterápiát is tanultam, dr. Indu Arora 300 órás képzésén vettem részt.

Az, hogy a felnőttek mellett gyermekeket is tanítok, természetes módon adódott, hiszen négy gyermek édesanyja vagyok. Nekik pedig vannak barátaik…. Ezenkívül tanítványaim gyermekei is örömmel jönnek hozzám. Jó érzés generációkat oktatni, kísérni.

Jelenleg főállásban, egyéni vállalkozóként tanítok, jó ideje pedig oktatók képzésével is foglalkozom. Először magánúton folytattam ezt a tevékenységet, jelenleg pedig oktatóképzés keretében foglalkozom Anaya női jóga és gyermekjóga képzéssel.

Az Anaya jelentése: Isten velünk van. Tanításomban ez a legfontosabb. Női óráimon (is) a szakrális-isteni természetünk és működésünk tudásának megélését tartom a legfontosabbnak.

Nemcsak workshopokat és jógaórákat tartok a Kelet-Nyugat Egészségközpontban, de jógaterapeutaként is segítem az útra visszatalálni szándékozókat, a hozzám fordulókat.

Nagy álmunk vált valóra az idén. Az országban egyedülálló módon – sok tapasztalati tudásunkat átadva – női jógaterapeutákat képzünk Mezősi Annával, aki gyógyító és jógini egy személyben. 

A jóga az életem, az életünk. Alázattal, hittel, lelkesedéssel járom az utat.Tünde Jógapont magazinnak adott interjúja itt olvasható.
Kereső
Ászana kereső
A test helyzete:
Törzs és (támasztó) láb viszonya:

vagy
BHF Tanfolyamok
» Senior jóga tanfolyam
Senior jóga tanfolyam Hortobágyi Gabriella 2017.03.22.

                                                       Senior jóga tanfolyam

Elkezdeni jógázni bármely életkorban lehetséges! A rendszeresen végzett kíméletes jógagyakorlatok segítenek megelőzni a betegségek kialakulását, sőt még a már meglévő betegségek gyógyításában is hatékonyak lehetnek, megfiatalítják és rugalmassá teszik a testet. A jóga az egyik legősibb tevékenység arra, hogy a lehető legtöbbet tehessük önmagunkért.

» Filozófiai istentan
Filozófiai istentan nandagopa 2017.02.14.

FILOZÓFIAI ISTENTAN

A korábbi jelentős érdeklődésre való tekintettel a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola ebben a félévben is nyitott kurzusokat hirdet. Ennek keretében az érdeklődők részvételi díj ellenében, tanfolyami jelleggel hallgathatják a levelező oktatás kiválasztott kurzusait. 

» Bhagavad-gítá
Bhagavad-gítá nandagopa 2017.02.14.

BHAGAVAD-GITÁ

A korábbi jelentős érdeklődésre való tekintettel a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola ebben a félévben is nyitott kurzusokat hirdet. Ennek keretében az érdeklődők részvételi díj ellenében, tanfolyami jelleggel hallgathatják a levelező oktatás kiválasztott kurzusait.

 

Bhagavad-gítá 7-12. fejezet – A Gítá középső hat fejezetét a mű szívének tekintik, mert – sok más bölcsesség mellett – itt esik legtöbb szó a bhakti-jógáról, a szeretet és odaadás művészetéről.  

» Védikus asztrológia tanfolyam
Védikus asztrológia tanfolyam Rághava Dásza 2015.04.14.

VÉDIKUS ASZTROLÓGIA ALAPTANFOLYAM 


» Kezdő jóga tanfolyam
Kezdő jóga tanfolyam Baranyai Gyöngyvér 2015.01.28.

A JÓGA

» Meditáció és önismeret
Meditáció és önismeret Baranyai Gyöngyvér 2015.01.28.

MEDITÁCIÓS ÉS ÖNISMERETI TANFOLYAM

» Haladó jóga tanfolyam
Haladó jóga tanfolyam Szabad Gábor 2014.01.07.

A JÓGA