Vidák Vénusz csecsemő- és kisgyermeknevelő, óvodapedagógus, baba-mama jógaoktató


Több, mint 18 éve foglalkozom gyermekek nevelésével és családok segítésével. Óvodapedagógus diplomámat az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán szereztem, csecsemő-és kisgyermeknevelő végzettségemet pedig az ELTE Tanító-és Óvodapedagógus Karán .

Jógával a gyermekek miatt kezdtem el komolyabban foglalkozni. Szerettem volna az óvodai testnevelés foglalkozásokat kiegészíteni valamivel, ami segíti a mai rohanó világban elő kicsiket megnyugtatni, relaxálni, és szerettem volna őket egy másfajta mozgásformával megismertetni. Ezért elvégeztem az Asram jógastúdió gyermekjóga-oktató kurzusát.

Mikor bölcsődés gyermekekkel dolgoztam felismertem, hogy mennyire fontos ennek a korosztálynak is, hogy plusz segítséget nyújtsunk a mozgásfejlődésüknek. Így először egy babamasszázs-oktatói tanfolyamot végeztem el, majd a Padma jógastúdióban megszereztem a baba-mama jógaoktatói és a kismama jógaoktatói diplomát is.

Az évek során egyre inkább elkezdett a jóga fizikai aspektusán kívül annak lelki perspektívája érdekelni, emiatt jelentkeztem a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskolára, ahol jelenleg elsőéves hallgató vagyok.


Kereső
Ászana kereső
A test helyzete:
Törzs és (támasztó) láb viszonya:

vagy
BHF Tanfolyamok
» Senior jóga tanfolyam
Senior jóga tanfolyam Hortobágyi Gabriella 2017.03.22.

                                                       Senior jóga tanfolyam

Elkezdeni jógázni bármely életkorban lehetséges! A rendszeresen végzett kíméletes jógagyakorlatok segítenek megelőzni a betegségek kialakulását, sőt még a már meglévő betegségek gyógyításában is hatékonyak lehetnek, megfiatalítják és rugalmassá teszik a testet. A jóga az egyik legősibb tevékenység arra, hogy a lehető legtöbbet tehessük önmagunkért.

» Filozófiai istentan
Filozófiai istentan nandagopa 2017.02.14.

FILOZÓFIAI ISTENTAN

A korábbi jelentős érdeklődésre való tekintettel a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola ebben a félévben is nyitott kurzusokat hirdet. Ennek keretében az érdeklődők részvételi díj ellenében, tanfolyami jelleggel hallgathatják a levelező oktatás kiválasztott kurzusait. 

» Bhagavad-gítá
Bhagavad-gítá nandagopa 2017.02.14.

BHAGAVAD-GITÁ

A korábbi jelentős érdeklődésre való tekintettel a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola ebben a félévben is nyitott kurzusokat hirdet. Ennek keretében az érdeklődők részvételi díj ellenében, tanfolyami jelleggel hallgathatják a levelező oktatás kiválasztott kurzusait.

 

Bhagavad-gítá 7-12. fejezet – A Gítá középső hat fejezetét a mű szívének tekintik, mert – sok más bölcsesség mellett – itt esik legtöbb szó a bhakti-jógáról, a szeretet és odaadás művészetéről.  

» Védikus asztrológia tanfolyam
Védikus asztrológia tanfolyam Rághava Dásza 2015.04.14.

VÉDIKUS ASZTROLÓGIA ALAPTANFOLYAM 


» Kezdő jóga tanfolyam
Kezdő jóga tanfolyam Baranyai Gyöngyvér 2015.01.28.

A JÓGA

» Meditáció és önismeret
Meditáció és önismeret Baranyai Gyöngyvér 2015.01.28.

MEDITÁCIÓS ÉS ÖNISMERETI TANFOLYAM

» Haladó jóga tanfolyam
Haladó jóga tanfolyam Szabad Gábor 2014.01.07.

A JÓGA