Vidák Vénusz csecsemő- és kisgyermeknevelő, óvodapedagógus, baba-mama jógaoktató


Több, mint 18 éve foglalkozom gyermekek nevelésével és családok segítésével. Óvodapedagógus diplomámat az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán szereztem, csecsemő-és kisgyermeknevelő végzettségemet pedig az ELTE Tanító-és Óvodapedagógus Karán .

Jógával a gyermekek miatt kezdtem el komolyabban foglalkozni. Szerettem volna az óvodai testnevelés foglalkozásokat kiegészíteni valamivel, ami segíti a mai rohanó világban elő kicsiket megnyugtatni, relaxálni, és szerettem volna őket egy másfajta mozgásformával megismertetni. Ezért elvégeztem az Asram jógastúdió gyermekjóga-oktató kurzusát.

Mikor bölcsődés gyermekekkel dolgoztam felismertem, hogy mennyire fontos ennek a korosztálynak is, hogy plusz segítséget nyújtsunk a mozgásfejlődésüknek. Így először egy babamasszázs-oktatói tanfolyamot végeztem el, majd a Padma jógastúdióban megszereztem a baba-mama jógaoktatói és a kismama jógaoktatói diplomát is.

Az évek során egyre inkább elkezdett a jóga fizikai aspektusán kívül annak lelki perspektívája érdekelni, emiatt jelentkeztem a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskolára, ahol jelenleg elsőéves hallgató vagyok.


Kereső
Ászana kereső
A test helyzete:
Törzs és (támasztó) láb viszonya:

vagy