Milyen élethelyzetekben forduljunk asztrológushoz?
 Asztrológusként azt tapasztaltam, akkor keresnek fel az emberek a kérdéseikkel, mikor az élethelyzetük problémát, feszültséget, sőt olykor megoldhatatlannak látszó nehézséget hozott a számukra.
 
Egy akkut élethelyzetben is segítséget tud nyújtani az asztrológia, ám a szellemi úton járó ember –jógi– számára nagy segítség lehet, hogyha bárminemű probléma bekövetkezte előtt fordul az asztrológiához, mint a sorsunk térképéhez.
 
Az asztrológus alap feladata az, hogy az asztrológiai tudomány ismeretében segítsen megállapítani, hogy az adott időszak mire alkalmas.  Pontosabban az asztrológia segítségével megállapíthatjuk, hogy mikor és mit tehetünk úgy, hogy az támogatva legyen az adott időszakban. Az asztrológiai elemzés tehát nem azt jelzi, hogy mi fog történni, hanem azt mutatja meg, hogy mit tehetünk az adott időminőségben.
Így nagyobb kaliberű döntéseink előtt felkereshetünk egy asztrológust, vagy egy vállalkozás, projekt beindítása előtt is kérhetünk tanácsot a megfelelő időpont kiválasztását illetően.
 
Egy új párkapcsolat kezdetén is sokat segíthet egy tapasztalt asztrológus meglátása, hiszen a párkapcsolati horoszkóp rámutat a párkapcsolat erősségeire és gyengéire.S ha pl. már eleve úgy indulunk neki a párkapcsolatnak, hogy tudjuk, hogy ki lesz a „célkijelölő”, s ki lesz a „cél megvalósító” a kapcsolatban, sok felesleges játszmától kímélhetjük meg magunkat.
 
Véleményem szerint az asztrológia elsődleges rendeltetése a Sorsfeladat meghatározása.

Következő bejegyzésembe erről írok.

 

Kapcsolódó blogok

Csillag–jóga rovatunk első epizódját máris egy nagyon különleges időszak ismertetésével kezdhetjük.
Csillag–jóga sorozatunkban egy régi hagyományt szeretnénk feleleveníteni, s átültetni azt a mai korunk pezsgő hétköznapjainak ritmusára.
Az internet hullámain időről időre olyan megalapozatlan hírek bukkannak fel, amelyek könnyedén megzavarhatják az ott szörfözők lelki nyugalmát.
Egyéb blogok

A védikus asztrológia tárgykörével egyre több és több érdeklődő foglalkozik. Nagyon sokan olyan személyek is, akik elkötelezett, mély lelki-spirituális életet élnek. Az asztrológia mennyire hiteles tudományág, mennyire van létjogosultsága napjainkban?
A védikus asztrológia tárgykörével egyre több és több érdeklődő foglalkozik. Nagyon sokan olyan személyek is, akik elkötelezett, mély lelki-spirituális életet élnek. Cikksorozatunk 2. része
A védikus asztrológia tárgykörével egyre több és több érdeklődő foglalkozik. Nagyon sokan olyan személyek is, akik elkötelezett, mély lelki-spirituális életet élnek. Cikksorozatunk 3. része
Kereső
Ászana kereső
A test helyzete:
Törzs és (támasztó) láb viszonya:

vagy
BHF Tanfolyamok
» Senior jóga tanfolyam
Senior jóga tanfolyam Hortobágyi Gabriella 2017.03.22.

                                                       Senior jóga tanfolyam

Elkezdeni jógázni bármely életkorban lehetséges! A rendszeresen végzett kíméletes jógagyakorlatok segítenek megelőzni a betegségek kialakulását, sőt még a már meglévő betegségek gyógyításában is hatékonyak lehetnek, megfiatalítják és rugalmassá teszik a testet. A jóga az egyik legősibb tevékenység arra, hogy a lehető legtöbbet tehessük önmagunkért.

» Filozófiai istentan
Filozófiai istentan nandagopa 2017.02.14.

FILOZÓFIAI ISTENTAN

A korábbi jelentős érdeklődésre való tekintettel a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola ebben a félévben is nyitott kurzusokat hirdet. Ennek keretében az érdeklődők részvételi díj ellenében, tanfolyami jelleggel hallgathatják a levelező oktatás kiválasztott kurzusait. 

» Bhagavad-gítá
Bhagavad-gítá nandagopa 2017.02.14.

BHAGAVAD-GITÁ

A korábbi jelentős érdeklődésre való tekintettel a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola ebben a félévben is nyitott kurzusokat hirdet. Ennek keretében az érdeklődők részvételi díj ellenében, tanfolyami jelleggel hallgathatják a levelező oktatás kiválasztott kurzusait.

 

Bhagavad-gítá 7-12. fejezet – A Gítá középső hat fejezetét a mű szívének tekintik, mert – sok más bölcsesség mellett – itt esik legtöbb szó a bhakti-jógáról, a szeretet és odaadás művészetéről.  

» Védikus asztrológia tanfolyam
Védikus asztrológia tanfolyam Rághava Dásza 2015.04.14.

VÉDIKUS ASZTROLÓGIA ALAPTANFOLYAM 


» Kezdő jóga tanfolyam
Kezdő jóga tanfolyam Baranyai Gyöngyvér 2015.01.28.

A JÓGA

» Meditáció és önismeret
Meditáció és önismeret Baranyai Gyöngyvér 2015.01.28.

MEDITÁCIÓS ÉS ÖNISMERETI TANFOLYAM

» Haladó jóga tanfolyam
Haladó jóga tanfolyam Szabad Gábor 2014.01.07.

A JÓGA