NYEREMÉNYJÁTÉK - A jógi karácsonyi menüje
Téma: Táplálkozás
Nyerj kezdő és haladó jógatanfolyamot a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskolán!

Valószínűleg sokunknak okoz némi fejtörést a karácsonyi menü összeállítása. Ebben szeretnénk a segítségetekre lenni „A jógi karácsonyi menüje” elnevezésű nyereményjátékunkkal. Ha van kedvenc karácsonyi vegetáriánus recepted – ami lehet előétel, főétel vagy akár desszert is, magyaros vagy egzotikus – küldd el nekünk és mi a legjobbak közül kiválasztjuk és összeállítjuk a jógatáplálkozás idei karácsonyi menüjét. Az is előfordulhat, hogy recepteddel a későbbiek folyamán fogsz majd találkozni a honlapunkon.

A megfelelő alapanyagok kiválasztásához „A jógatáplálkozás filozófiája, avagy mit és miért együnk illetve ne együnk” c. cikkünk is segítséget nyújt. Érdemes tehát előnyben részesíteni a jóság és kizárni a tudatlanság kötőerejébe tartozó élelmiszereket. 

A beküldők között ingyenes részvételi lehetőséget sorsolunk ki a január 7-én induló kezdő és február 10-én kezdődő haladó jóga tanfolyamainkra.

Beküldési határidő: 2013. december 18.

A recepteket az info@jogapont.hu email címre küldjétek!
 
Várjuk ötleteiteket. Sok sikert, jó játékot kívánunk!
 

Kapcsolódó cikkek

Téma: Táplálkozás
A kollagén egy fehérje, melynek legalább egy tucatnyi különböző típusa fordul elő az ember szöveteiben, főként a kötőszövetekben. Legújabban a kozmetikai ipar kapta fel, mint a bőr fiatal, üde kinézetének megőrzőjét.
Téma: Táplálkozás
Téma: Táplálkozás
Vaisnava etikettről szóló sorozatunk újabb részében Lehóczky Edit, vaisnava jógamester szakos hallgató vezet be a vaisnava főzési szokások rejtelmeibe
Egyéb cikkek

Téma: Életmód
írta: Hári Beáta
Téma: Gyakorlás
írta: Nikodemus Katalin
Téma: Filozófia
Dr. Tóth-Soma László Patanydzsali Jóga-szútráját magyarázza. A szerző lemondásról szóló cikksorozatának 2. része
Kereső
Ászana kereső
A test helyzete:
Törzs és (támasztó) láb viszonya:

vagy
BHF Tanfolyamok
» Senior jóga tanfolyam
Senior jóga tanfolyam Hortobágyi Gabriella 2017.03.22.

                                                       Senior jóga tanfolyam

Elkezdeni jógázni bármely életkorban lehetséges! A rendszeresen végzett kíméletes jógagyakorlatok segítenek megelőzni a betegségek kialakulását, sőt még a már meglévő betegségek gyógyításában is hatékonyak lehetnek, megfiatalítják és rugalmassá teszik a testet. A jóga az egyik legősibb tevékenység arra, hogy a lehető legtöbbet tehessük önmagunkért.

» Filozófiai istentan
Filozófiai istentan nandagopa 2017.02.14.

FILOZÓFIAI ISTENTAN

A korábbi jelentős érdeklődésre való tekintettel a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola ebben a félévben is nyitott kurzusokat hirdet. Ennek keretében az érdeklődők részvételi díj ellenében, tanfolyami jelleggel hallgathatják a levelező oktatás kiválasztott kurzusait. 

» Bhagavad-gítá
Bhagavad-gítá nandagopa 2017.02.14.

BHAGAVAD-GITÁ

A korábbi jelentős érdeklődésre való tekintettel a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola ebben a félévben is nyitott kurzusokat hirdet. Ennek keretében az érdeklődők részvételi díj ellenében, tanfolyami jelleggel hallgathatják a levelező oktatás kiválasztott kurzusait.

 

Bhagavad-gítá 7-12. fejezet – A Gítá középső hat fejezetét a mű szívének tekintik, mert – sok más bölcsesség mellett – itt esik legtöbb szó a bhakti-jógáról, a szeretet és odaadás művészetéről.  

» Védikus asztrológia tanfolyam
Védikus asztrológia tanfolyam Rághava Dásza 2015.04.14.

VÉDIKUS ASZTROLÓGIA ALAPTANFOLYAM 


» Kezdő jóga tanfolyam
Kezdő jóga tanfolyam Baranyai Gyöngyvér 2015.01.28.

A JÓGA

» Meditáció és önismeret
Meditáció és önismeret Baranyai Gyöngyvér 2015.01.28.

MEDITÁCIÓS ÉS ÖNISMERETI TANFOLYAM

» Haladó jóga tanfolyam
Haladó jóga tanfolyam Szabad Gábor 2014.01.07.

A JÓGA