Kiválósági Díjat kapott Kapisinszky Judit, jógaoktató!
Téma: Érdekességek
Megválasztották a JÓGARÁDZSA Kiválósági Díj idei nyertesét.


A Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola (amelynek legnépszerűbb szakja jógamestereket képez) már harmadik alkalommal hirdette meg a példamutató jógaoktatók elismerésére alapított, országos JÓGARÁDZSA Kiválósági Díjat, amely a győztes számára 1000 eurós támogatást is magában foglal.

A díjazott személyére ajánlást tehettek rendszeresen jógázó magánszemélyek, valamint jógaszervezetek is. A jelöltséget elfogadók közül szakmai bizottság választotta ki a nyertest az oktatói kvalitások, valamint a jógához szorosan hozzátartozó etikus életvitel vizsgálata alapján. A bírálóbizottságot a Főiskola három tanára, a Magyar Jógaoktatók Szövetségének vezetője, továbbá a tavalyi Jógarádzsa Kiválósági Díjas és a Jógarádzsa Közönség Díjas alkotta.
A Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola örömmel tudatja, hogy a Jógarádzsa Kiválósági Díj nyertese:

Kapisinszky Judit

A díjazott ezáltal jogosult a kitüntető „JÓGARÁDZSA Kiválósági Díjas” cím időbeli korlát nélküli használatára. Az ünnepélyes díjátodóra a Bhaktivedanta Jógastúdió megnyitóján kerül sor 2018. március 12-én, Budapesten.

A szakmai bizottság által eldöntött fődij mellett idén másodszor a Jógarádzsa Közönség Díj is meghirdetésre került, amelynek jelöltjeire március 2. és május 4. között adhatják le szavazataikat a jógás társadalom tagjai a www.jogaradzsa.hu oldalon. A közönségdíjra jelölt jógaoktatók: Jankovics Magdolna, Lalítá, Szűcs Gábor (Gauranga Das) és Zoltai Miklós.

A JÓGARÁDZSA Kiválósági Díjjal kapcsolatos további információk szintén erről a honlapról ismerhetők meg. A Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola képzéseit és egyéb tevékenységeit pedig a www.bhf.hu honlap ismerteti.

A Jógapont.hu szerekesztősége nevében:
Gratulálunk Kapisinszky Juditnak!

Kapcsolódó cikkek

Téma: Érdekességek
Bejárta a hír a világsajtót, hogy meghalt Stephen Hawking, világhírű elméleti fizikus. 76 évet élt. Az újságírói vélemények szerint Hawkingot nem (nehezen érthető) tudományos munkássága tette igazán híressé. Népszerűsítő könyvei mellett ritka betegsége tette őt igazán populáris személyiséggé.
Téma: Érdekességek
Végre elkészült a Jóga-szútra második kötete, mely a mű második fejezetének fordítása és magyarázata.
Téma: Érdekességek
Országos programajánlónkat olvashatjátok.
Egyéb cikkek

Téma: Jógainterjúk
Tapasztalt jógaoktatók válaszolnak.
Téma: Gyakorlás
Akadályok a jóga gyakorlás helyes kivitelezésében 1.
Téma: Ászana sorozatok
összeállította: Medvegy Gergely
Kereső
Ászana kereső
A test helyzete:
Törzs és (támasztó) láb viszonya:

vagy