AsztroJógi

AsztroJógi
Asztrológiai előrejelzés, hogy tudatosan élhesd a mindennapjaid.
AsztroJógi
Rafael Csaba asztrológus összegző előrejelzése.
Novemberi előrejelzés Rafael Csaba asztrológustól.
Meg tudjuk-e változtatni a sorsunk?
- avagy lehetséges-e meghaladni a horoszkópunk? -
Avagy mentesülhetünk-e a bolygók hatása alól?
- avagy változhat-e a karmánk?
Ezen időszak kiváló lehetőséget nyújt a közvetlen környezetünkben való szerepvállalásunk tisztázására és az életünk hitelességének a felmérésére.
A sorsfeladatról 2. rész
A sorsfeladatról 1. rész.
A csillagjóga következő részében új energiák megjelenését köszönthetjük.
Asztrológusként úgy tapasztaltam, hogy akkor keresnek fel az emberek a kérdéseikkel, amikor olyan élethelyzetben vannak, amely problémát, feszültséget, sőt olykor megoldhatatlannak látszó nehézséget hozott a számukra.
Csillag–jóga sorozatunkban egy régi hagyományt szeretnénk feleleveníteni, s átültetni azt a mai korunk pezsgő hétköznapjainak ritmusára.
A védikus asztrológia tárgykörével egyre több és több érdeklődő foglalkozik. Nagyon sokan olyan személyek is, akik elkötelezett, mély lelki-spirituális életet élnek. Az asztrológia mennyire hiteles tudományág, mennyire van létjogosultsága napjainkban?
A védikus asztrológia tárgykörével egyre több és több érdeklődő foglalkozik. Nagyon sokan olyan személyek is, akik elkötelezett, mély lelki-spirituális életet élnek. Cikksorozatunk 2. része
A védikus asztrológia tárgykörével egyre több és több érdeklődő foglalkozik. Nagyon sokan olyan személyek is, akik elkötelezett, mély lelki-spirituális életet élnek. Cikksorozatunk 3. része
A védikus asztrológia tárgykörével egyre több és több érdeklődő foglalkozik. Nagyon sokan olyan személyek is, akik elkötelezett, mély lelki-spirituális életet élnek. Az asztrológia mennyire hiteles tudományág, mennyire van létjogosultsága napjainkban? Van-e haszna olyan személyek számára, akik kifejezetten a karma kötelékeit tisztítják pl. mantrázással, a bhakti-jóga végzésével? Fodor Kata, a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskolán végzett vaisnava teológus és asztrológus ezekre a gyakran ismételt kérdésekre ad választ sorozatunkban.
Az internet hullámain időről időre olyan megalapozatlan hírek bukkannak fel, amelyek könnyedén megzavarhatják az ott szörfözők lelki nyugalmát.
Öltözködésünk számos non-verbális jelet közöl a környezetünk számára. Lássuk elsőként, mit árul el rólunk a ruhadarabjaink színe!
Hogyan tehetjük életünket még teljesebbé a szimbólumok ismeretével és alkalmazásával? Kommunikáljunk a tudattalannal!
Vajon mit szimbolizál karácsony ünnepünk?
Mit takar eredetileg a "karma" kifejezés? Oldható-e a karma és ha igen, mi módon? Ezekre a kérdésekre keressük a választ az asztrológia segítségével.
A cikksorozatának befejező része az akarma megvalósításáról és a karmaoldás hétköznapi szintű lehetőségeiről szól.
Kereső
Ászana kereső
A test helyzete:
Törzs és (támasztó) láb viszonya:

vagy